Cégismertető

Köszönjük, hogy meglátogatta honlapunkat!

Az alábbiakban bemutatkozik a Rolling Door Kft.

Az Rolling Door Kft.   2000 októberében  alakult  és ekkor nyitottuk   érdi üzletünket is. 1995.-ban kezdődött kapcsolatunk a garázskapukkal és az automatizálással. Máig is tökéletesen működő billenő garázskapukat gyártottunk a vásárlói igényekhez igazodva többek között kazettás lemez burkolással integrált személybejárós kivitelben akár höszigetelő változatban is. Az egyre növekvő lakossági igények kielégítése céljából a kertkepuk és garázskapuk automatizálása is bekerült a tevékenységi körünkbe. Az akkoriban szerelt márkák közül a Proteco, V2, Lift Master, termékek kerültek felszerelésre számos szakmai tapasztalattal gazdagítva tudásunkat.

A  billenő kapuk azonban lassan kiszorultak a piacról az amerikai típusú szekcionált garázskapuk magyarországra érkezése után. Cégünk is jónéhány márkát és kivitelt értékesített és szerelt be az amerikai  Raynor , Ammar, és Martin kapukból.

Az automatizálás során is kerestük a legmegbízhatóbb termékeket és ezért sok  gyár  termékeit próbáltuk ki.

2002 óta forgalmazzuk a Roger Technology gyártmányait és mint az utóbbi 10 év is bizonyítja, cégünk e márka elkötelezett és kiemelt forgalmazója lett a piacon. Számos termék  tesztelésben  is részt  vettünk  a Roger tolókapu motorok  vezérlések és távirányító rendszerek  terén. 

Számos telepítő és kaputechnikával foglalkozó pertnerrel büszkélkedhetünk, akik megelégedéssel telepítik a forgalmazott termékeinket.                                                                                                                                                  Szerelő munkatársaink több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek,  kiemelt szinten ismerik az általunk forgalmazott termékek paramétereit .

 

 

 

Vissza
---Minden jog fenntartva!---

Az oldal másolása, tartalmának bárminemű felhasználása a Rolling Door Kft előzetes engedélyével lehetséges.

Rolling Door Kft. 2000.

Lapozókapu automatizálás

2015. július 30.
2x2 szárnyas lapozókapu automatizálása Roger R20/300 motorokkal . A kapun elhelyezett különleges...

Roger Brushless Technology

2015. január 29.
    Egy forradalmi technológia, ami megváltoztatja a kapu-automatizálást...

Roger R30/800 tolókapu nyitó motor műszaki információk

2011. január 27.
ROGER R30 TOLÓ KAPUNYITÓ MOTOR MŰSZAKI INFORMÁCIÓK Akár társasházhoz is max....

Roger R21 motor műszaki információk

2010. március 3.
ROGER R21 KAPUNYITÓ MOTOR MŰSZAKI INFORMÁCIÓK   ROBOSZTUS ELEKTRO-MECHANIKUS KIVITEL BURKOLAT ALATTI...
Még több hír