Cégismertető

Köszönjük, hogy meglátogatta honlapunkat!

Az alábbiakban bemutatkozik a Rolling Door Kft.

Az Rolling Door Kft.   2000 októberében  alakult  és ekkor nyitottuk   érdi üzletünket is. 1995.-ban kezdődött kapcsolatunk a garázskapukkal és az automatizálással.  Tökéletesen működő billenő garázskapukat gyártottunk a vásárlói igényekhez igazodva többek között kazettás lemez burkolással integrált személybejárós kivitelben akár höszigetelő változatban is. Az egyre növekvő lakossági igények kielégítése céljából a kertkapuk és garázskapuk automatizálása is bekerült a tevékenységi körünkbe. Az akkoriban szerelt márkák közül a Proteco, V2, Lift Master, termékek kerültek felszerelésre számos szakmai tapasztalattal gazdagítva tudásunkat.

A  billenő kapuk azonban lassan kiszorultak a piacról az amerikai típusú szekcionált garázskapuk magyarországra érkezése után. Cégünk is jó néhány márkát és kivitelt értékesített és szerelt be az amerikai  Raynor , Ammar, és Martin kapukból.

Az automatizálás során is kerestük a legmegbízhatóbb termékeket és ezért sok  gyár  termékeit próbáltuk ki.

2002 óta forgalmazzuk a Roger Technology gyártmányait mely termékek azóta is  a termékpalettánkon van és cégünk e márka elkötelezett és kiemelt forgalmazója lett a piacon. Számos termék  tesztelésében  is részt  vettünk  a Roger tolókapu motorok  vezérlések és távirányító rendszerek  terén. 

Számos telepítő és kaputechnikával foglalkozó pertnerrel büszkélkedhetünk, akik megelégedéssel telepítik a forgalmazott termékeinket. Szerelő munkatársaink több mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek,  kiemelt szinten ismerik az általunk forgalmazott termékek paramétereit .

 

 

 Főoldal