Termékeink

Ezeket ajánljuk még ÖnnekRemootio 2 csatornás vezérlő

Ár: 50.750 Ft
(Nettó: 39.961 Ft + áfa)

WebShop ár: 50.200 Ft (bruttó)


Kedvenceimhez adom

Termék elérhetőség:

Készleten

Két csatornás vezérlő , 5V-os tápegységgel.

A jövő már a kapun kopogtat.

Szabadalmazott magyar fejlesztés!

 

Fontos szempont a biztonság?

Fontos szempont a megbízhatóság?

Fontos szempont az egyszerű kezelhetőség?

Fontos szempont a kulcsok megoszthatósága?

 

Ezt mind tudja a Remootio, az okos otthonunk egyik meghatározó eleme!

 

Az első, Wi-Fi-vel, Internettel és Bluetooth-val ellátott okos kaputávirányító, mellyel bárhonnan irányíthatod, valamint ellenőrizheted, hogy nem felejtetted-e nyitva a kert-, vagy garázskaput, vagy akár a mágneszáras ajtódat.

A Remootio-ba épített Bluetooth chipnek köszönhetően a kapukat akkor is irányíthatod, ha a Wi-Fi kapcsolat nem elérhető a kapu közelében, vagy ha éppen nincs internetszolgáltatás. 

A Remootio-hoz Wi-Fi-n keresztül is kapcsolódhatsz, így az otthoni Wi-Fi hálózaton keresztül irányíthatod a kapukat, valamint lekérdezheted az állapotukat (nyitott/zárt). Ebben a módban semmilyen adat nem megy keresztül az interneten.

A Remootio-t az internetre csatlakoztatva a világon bárhonnan irányíthatod a kapukat, valamint lekérdezheted a kapuk állapotát. A Wi-Fi-re csatlakoztatást követően a Remootio-t egyetlen gombnyomással az internetre csatlakoztathatod.

A Remootio kompatibilis Amazon Alexa valamint Google Home okosotthon rendszerekkel, Sirivel, vagy más hangvezérléssel, tehát hangvezérléssel nyithatod, csukhatod, illetve kérdezheted le a kapuk állapotát. Amennyiben a Remootio-t Google Home vagy Amazon Alexa rendszerrel szeretnéd használni, kérjük válaszd a szenzoros változatot és telepítsd az érzékelőt, hogy az okosotthon rendszerek megfelelően működjenek a Remootioval.

Könnyedén megoszthatod virtuális kulcsaidat a családdal, barátokkal, vagy éppen Airbnb vendégekkel QR kódként vagy egy link elküldésével (E-mailben, WhatsApp-on vagy bármilyen csevegő programban).

A Remootio vendégkulcsait korlátlan számú emberrel oszthatod meg és egyben kezelheted a vendégek hozzáférési jogait, míg a 20 egyéni kulcs tulajdonosának hozzáférését egyesével tudod állítani egy könnyen átlátható táblázatból.

 

A Remootio értesítéseket tud küldeni, ha a kiválasztott kulcstulajdonosok (például gyermekek vagy éppen a kertész) kinyitották vagy becsukták a kaput. A megosztott kulcsokat bármikor visszavonhatod, illetve a hozzáférést korlátozhatod a hozzáférés módja szerint is (Bluetooth, Wi-Fi, Internet). A hozzáféréseknél meghatározhatod az időintervalumot is, hogy ki mikor nyithassa, vagy zárhassa a kapukat.

A Remootioval lehetőség nyílik a kapuk közeledés hatására történő automatikus nyitására, amennyiben ezt a funkciót bekapcsolod a Remootio applikációban. (Az automatikus nyitás az iBeacon illetve Geolocation technológiákat ötvözi, hogy minél tökéletesebben felismerje, hogy mikor nyissa automatikusan a kaput).

Az applikációból bármikor könnyedén ellenőrizhető, hogy nyitva maradt-e a kapu. (A funkció használatához a Remootio szenzor telepítése szükséges)

 

Letöltések

pdf dokumentum letöltés Remootio_Beszerelési_Útmutató-HU.pdf

Főoldal